Smslån utan inkomst

Låna pengar utan inkomst

Idag finns det flera långivare som lånar ut pengar till dig som inte har någon inkomst, jobb eller bidrag. Det finns smslångivare som beviljar smslån utan inkomst.

Men att låna pengar utan inkomst är inget att rekommendera om man inte vet att man har råd att betala tillbaka lånet snabbt, men ibland är man behov av snabba pengar fast man inte har någon inkomst för att kunna betala av någonting. Men man ska alltid ha med sig att lånet ska betalas tillbaka.

 Kan jag ta ett smslån utan inkomst?

Som vi tidigare nämnt så finns det olika lån som accepterar att man inte har någon inkomst för tillfället, dessa långivare kollar på din senaste deklaration och inte på din nuvarande inkomst. Så har du deklarerat att du haft en inkomst året innan kan du ta ett smslån utan inkomst.

Smslån som student

Många smslångivare har börjat att bevilja studenter sina smslån. Ett studielån är ingen inkomst men påverkar ändå din återbetalningsförmåga, och det är detta långivarna tar hänsyn till. Dom vill ju veta att dom kommer få tillbaka pengarna dom lånar ut till dig som student. Så du kan låna pengar som student idag och det kan vara positivt om man har någon oförutsedd utgift.

 

 

Vi vill återigen påpeka att ett smslån behöver inte vara en dålig idé men att man ska ha koll på sin ekonomi innan man lånar pengar så man vet att man har råd att betala tillbaka sitt lån i tid. Detta för att slippa massa onödiga extra avgifter som t.ex påminnelser.