Samla lån

Ett vanligt problem idag är att man har olika lån och krediter utspridda hos olika banker. Detta scenario är inte praktiskt och det brukar också bli mycket dyrare för dig som konsument. Vi på Collectloan jobbar med att hjälpa dig sänka dina månadskostnader genom att samla ihop dina lån och på detta sätt spara mer pengar i månaden.

Hos Collectloan kan du samla alla dina smålån till ett större privatlån upp till 500.000 kr. Ett privatlån kan du ta utan säkerhet, med det menas att du behöver inte pantsätta någonting och du behöver inte redovisa vad du ska använda pengarna till. Ett perfekt lån för att sänka dina lånekostnader genom att samla alla dina smålån till ett och samma ställe. Ett plus är också att du behöver bara hålla reda på en avi varje månad istället för flera stycken som lätt glöms bort i vardagslivet.

Collectloan förhandlar ständigt fram lägre räntor för våra kunder. Våran vision är att erbjuda dom bästa räntorna från bankerna till våra kunder, vi vill vara det självklara valet när man ska låna pengar snabbt. Vi samarbetar med alla dom stora bankerna och långivare i Sverige.

Bli av med alla smålån? 

Har du också lockats till att köpa massa prylar på avbetalning? Då är du inte ensam, stor del av Sveriges befolkning köper faktiskt idag saker på avbetalning eller använder sitt kreditkort om dom inte har kvar några pengar sen lönen. Du kanske känner igen dig att du köpt en semester resa på kredit eller en tv på avbetalning?  Det vanligaste sättet att bli av med alla små lån är att samla ihop dom till ett privatlån så du bara betalar på ett lån varje månad.

Varför låna pengar på nätet?

Collectloan.se är ingen bank som lånar ut pengar själva. Men vi hjälper dig att hitta dom bästa erbjudanden som finns att få, vi förhandlar hårt med alla lånegivare sedan sammanställer vi en lista som gör det lättare för dig välja vad som passar just dig och din ekonomi.

Vi har vissa krav mot bankerna och långivarna, det är att man ska kunna ansöka smidigt online, ansökan är inte bindande och att det inte ska kosta någonting att ansöka om lån. Sedan förespråkar vi alltid snabb hantering, max 24 timmar om besked för ditt lån.

Samla lån med betalningsanmärkning

Du kan samla lån fast du har en betalningsanmärkning 2018, fast hos dom flesta långivare måste du ha betalat tillbaka din skuld till kronofogden men att du har en betalningsanmärkning registrerad hos UC är inget hinder.

Hur kan jag samla mina lån?

Om du vill samla dina lån så har vi listat dom bästa långivarna 2018 här ovanför. Vi är noga med vilka vi rekommendera att ansöka lån hos men det är ändå upp till dig som kund att bestämma dig för vilken långivare du vill ansöka om ett samlingslån hos.

Du klickar på den långivaren du tycker är intressant och då kommer du in på deras hemsida där du kan läsa ännu mer information om deras lån, räntor, ev andra avgifter. Är du osäker efter det så kan du alltid mejla eller ringa till långivaren för att få svart på vitt vad den effektiva räntan kommer bli på lånet.

När är det en fördel att samla lån?

 När du har krediter som du aldrig ha råd och betala, när man har mindre lån som smslån och inte betalar sina fakturor så blir ett smslån lätt väldigt dyrt pga påminnelse avgifter m.m. Eller om du har använt ditt kreditkort väldigt mycket men har inte råd att betala samlingsfakturan. Då är det bättre att ta ett samlingslån och samla ihop alla mindre lån och krediter till ett enda lån för att slippa riskera en betalningsanmärkning.

Som sagt har du en ostabil ekonomi pga olika smålån och krediter är det bättre att ansöka om ett samlingslån för att kunna betala av alla sina dyra skulder. Man brukar kunna sänka sin månadskostnad med många procent.