Samla lån

 

Ett vanligt problem idag är att man har olika lån och krediter utspridda hos olika banker. Detta scenario är inte praktiskt och det brukar också bli mycket dyrare för dig som konsument. Vi på Collectloan jobbar med att hjälpa dig sänka dina månadskostnader genom att samla ihop dina lån och på detta sätt spara mer pengar i månaden.

 

Hos Collectloan kan du samla alla dina smålån till ett större privatlån upp till 500.000 kr. Ett privatlån kan du ta utan säkerhet, med det menas att du behöver inte pantsätta någonting och du behöver inte redovisa vad du ska använda pengarna till. Ett perfekt lån för att sänka dina lånekostnader genom att samla alla dina smålån till ett och samma ställe. Ett plus är också att du behöver bara hålla reda på en avi varje månad istället för flera stycken som lätt glöms bort i vardagslivet.

 

Collectloan förhandlar ständigt fram lägre räntor för våra kunder. Våran vision är att erbjuda dom bästa räntorna från bankerna till våra kunder, vi vill vara det självklara valet när man ska låna pengar. Vi samarbetar med alla dom stora bankerna och långivare i Sverige.

 

 

Bli av med alla smålån? 

Har du också lockats till att köpa massa prylar på avbetalning? Då är du inte ensam, stor del av Sveriges befolkning köper faktiskt idag saker på avbetalning eller använder sitt kreditkort om dom inte har kvar några pengar sen lönen. Då kanske känner igen dig att du köpt en semester resa på kredit eller en tv på avbetalning?  Det vanligaste sättet att bli av med alla små lån är att samla ihop dom till ett privatlån så du bara betalar på ett lån varje månad.

 

Varför låna pengar på nätet?

Collectloan.se är ingen bank som lånar ut pengar själva. Men vi hjälper dig att hitta dom bästa erbjudanden som finns att få, vi förhandlar hårt med alla lånegivare sedan sammanställer vi en lista som gör det lättare för dig välja vad som passar just dig och din ekonomi.

Vi har vissa krav mot bankerna och långivarna, det är att man ska kunna ansöka smidigt online, ansökan är inte bindande och att det inte ska kosta någonting att ansöka om lån. Sedan förespråkar vi alltid snabb hantering, max 24 timmar om besked för ditt lån.