Låna pengar utan ränta

Det finns idag ett flertal olika lånegivare som erbjuder lån utan ränta för dig, det betyder att du kan låna pengar gratis utan att behöva betala massa räntekostnader, avi avgifter eller uppläggningsavgifter m.m.

 

Hur kan man låna pengar utan ränta?

Du kanske undrar varför vissa lånegivare lånar ut pengar gratis? Jo oftast är lånen utan ränta ett smslån. Smslån brukar vara på mindre summor för räntan brukar vara högre jämfört med ett privatlån t.ex. Så deras tanke är att dom vill ha dig som kund nästa gång du vill låna pengar igen, men det är inget som binder dig till dom.

 

Låna pengar utan inkomst

En anledning till att man behöver låna pengar utan ränta kan vara att man tycker lånet blir fördyrt med räntekostnaden och eventuellt andra kostnader som uppläggnings avgift eller avi avgifter. Om du inte ha någon inkomst för tillfället så finns det vissa alternativ att låna på. Men komihåg att allting ska betalas tillbaka så lånar inte för stora summor som du vet att du inte kommer att klara av att betala på.

 

Krav att låna utan ränta

Kraven att låna pengar utan ränta är precis som ett vanligt snabblån eller smslån. Alla lånegivare har olika krav, vissa ha krav på en viss årsinkomst, fast jobb m.m. Medans andra lånar ut till folk med betalningsanmärkning så det finns flera olika alternativ att titta på innan du ska låna pengar på nätet.

Kolla upp noga återbetalningstiden innan du lånar, vissa kreditgivare låter dig bestämma belopp och återbetalningstid själv medans andra har bestämda belopp och återbetalningsperiod.

 

Låna snabbt utan ränta

Fördel att ta ett smslån är det brukar gå fort att få pengarna utbetalda, du ansöker med ditt bankID och sedan väntar du på att bli godkänd. Efter du har blivit godkänd av långivaren brukar pengarna sitta på ditt konto inom några minuter. Detta beror ju också lite på vilken lånegivare man lånar hos men generellt så går det väldigt snabbt.