Låna 5000

Låna 5000 kr snabbt utan UC

Om du ska låna 5000 kr snabbt så finns det sms lån, snabblån eller kontokredit att använda sig av, dessa tre olika lån är dom mest rekommenderade lånen för mindre summor. En del av dessa lånegivare erbjuder direkt utbetalning och även utbetalning på helgen.

Låna 5000 kr utan ränta

Många lån idag kan du låna utan ränta, det kan vara väldigt fördelaktigt om du behöver pengar några dagar innan lön för då kan du teckna ett lån och sedan betala tillbaka ditt lån när du får till lön.

Låna inte pengar bara för shoppa upp det på saker som du inte egentligen behöver, att låna mindre summor pengar kan vara fördelaktigt när din diskmaskin eller annan hushållsmaskin gått sönder och du inte har några pengar att köpa en ny för. Det är lätt att skaffa sig många små lån som du sen inte klarar att betala av för räntan blir för hög med påminnelse avgifter m.m. Så när du ska låna pengar kolla över din privat ekonomi först så det ser att du ha råd att betala tillbaka lånet inom avtalade återbetalningstid.

Vi rekommenderar att lägga upp ditt sms lån på 60-90 dagar för att hålla nere total kostnaden. Om du vet att du har möjlighet att betala tillbaka ditt lån på din nästa lön (30 dagar återbetalningstid) så kan du låna kostnadsfritt alltså utan ränta.

Behöver du låna 10 000 kr eller mer?